Kvitová si ve Stuttgartu finále nezahraje. V semifinále podlehla Kerberové

Česká tenistka Petra Kvitová si ve Stuttgartu své letošní první finále nezahraje. Rozhodla o tom její dnešní semifinálová prohra s Němkou Kerberovou, které podlehla ve třech setech 4:6, 6:4 a 2:6. Kerberová si o titul na turnaji ve Stuttgartu zahraje s vítězkou druhého semifinále, v němž se dnes odpoledne utkají Polka Radwańská a Siegemundová z Německa.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tenistka Petra Kvitová

Tenistka Petra Kvitová | Zdroj: Reuters

Mise Petry Kvitové na turnaji v Německu, který jako první absolvovala pod dohledem jejího nového kouče Františka Čermáka, skončila po vyrovnané semifinálové bitvě s třetí hráčkou světa Kerberovou.

Do zápasu o finále lépe vstoupila Kerberová, jež za 45 minut ovládla první set v poměru 6:4. Kvitovou v úvodu mimo jiné přibrzdilo i pět dvojchyb, které její soupeřce pomohly k zisku dvou brejků.

Ve druhém setu však Kvitová podání zlepšila a tento fakt se projevil i na výsledku druhé sady, která skončila vítězstvím české hráčky 6:4.

Závěrečný set ale lépe vyšel šampionce letošního Australian Open poté, co vzala Kvitové tři podání a poměrně přesvědčivě dovedla utkání do vítězného konce.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme