Můj servis byl tragický, prohlásila po prohře s Kuzněcovovou Karolína Plíšková

Tenistka Karolína Plíšková opět napínala fanoušky na maximum, ale z výhry na Turnaji mistryň se neradovala. Po těsném vítězství nad Španělkou Muguruzovou tentokrát v Singapuru podlehla Rusce Kuzněcovové v tie-breaku rozhodujícího třetího setu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tenistka Karolína Plíšková během zápasu s Ruskou Světlanou Kuzněcovovou

Tenistka Karolína Plíšková během zápasu s Ruskou Světlanou Kuzněcovovou | Foto: Wong Maye-E | Zdroj: ČTK

Máte za sebou další dramatický zápas, i když tentokrát bez vítězného konce. Co nakonec rozhodlo?

Bylo tam hodně zlomových momentů. Třeba druhý set, ve kterém jsem měla brejk – mohla jsem ho potvrdit a mohlo být vše jinak. Bohužel mi ale vůbec nešel první servis, to byl asi největší problém. A jít přes výměny je s ní strašně těžké, ona prostě nekazí. Navíc na tomhle povrchu. Je těžké s ní hrát odzadu bez servisu. První servis by mi pomohl, alespoň jeden dva body do gemu. Můj servis byl ale bohužel tragédie.

Přehrát

00:00 / 00:00

S Karolínou Plíškovou po zápase s Ruskou Kuzněcovovou mluvil reportér ČRo Jaroslav Plašil

Čemu přičítáte, že se vám až na výjimky první servis nedařil?

Nevím. V prvním setu jsem ještě nějak servírovala, ale pak mi zničeno nic odešel. Druhý a třetí set byly úplně bez servisu, což je samozřejmě těžké. Ale i tak se to dalo vyhrát. Už jsem ji tak porazila v Cincinnati, kde mi taky nešel servis, takže jsem věřila, protože hra odzadu byla v pohodě.

Šanci na postup do semifinále ale stále máte. K tomu však potřebujete porazit Polku Radwaňskou, se kterou jste před tím prohrávala. Myslíte, že je nyní správný čas to zlomit?

Myslím, že ano. Určitě tam půjdu s tím, že nemám co ztratit. Musím zlepšit servis, a když budu hrát lépe, tak jí můžu porazit.

Ještě před tím, než nastoupíte proti Radwaňské, vás čeká duel ve čtyřhře. Debl budete hrát krátce po poledni, přitom jste tady hrála pouze večer. Nebudete mít problém se vstáváním?

To bude asi hodně těžké. Ani za ten týden jsem se nesrovnala a tohle tomu nepomůže.

Jaroslav Plašil, Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme