Nechala jsem tam vše, řekla po prohře Kvitová. Věří v obrat

Tenistka Maria Šarapovová oplatila Petře Kvitové prohru z Turnaje mistryň. Ruská reprezentantka porazila českou jedničku ve finále Fed Cupu 3:6, 6:4 a 6:2 a poslala soupeřky do vedení 2:1 na zápasy.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petra Kvitová prohrála s Marií Šarapovovou ve třech setech

Petra Kvitová prohrála s Marií Šarapovovou ve třech setech | Zdroj: Reuters

„Byla jsem zklamaná z toho, jak to dopadlo, ale tenis, který jsme předváděly, byl výborný. Nechala jsem tam vše. Měla jsem své šance na konci druhého setu. Na začátku třetího se to taky dalo zvládnout, ale bohužel jsem to nedala,“ popsala své pocity po prohraném zápase Petra Kvitová.

„Maria začala hrát líp. Zagresivnila a zpřesnila hru, byly to výměny na krev. Na druhou stranu pořád žijeme a není nic ztraceno,“ pochválila svou soupeřku z ruského týmu.

Přehrát

00:00 / 00:00

První dojmy Petry Kvitová po prohře s Ruskou Marií Šarapovovou získal reportér ČRo Štěpán Pokorný

Souboje Kvitová – Šarapovová přináší fanouškům velké nervy. Na nedávném Turnaji mistryň dokázala Češka zvrátit stav 1:5, dnes se radovala Ruska.

„Je to velká bojovnice, tak jako já. Je to boj o každý míč, to jsme předvedly i dnes. Chápu, že to jsou nervy pro fanoušky, pro mě taky, takže vím, jak se cítí. Aspoň mají čemu fandit,“ usmívá se světová šestka.

Finále Fed Cupu: Kvitová po boji prohrála, Plíšková v dalším zápase vede

Číst článek

Po krátké pauze totiž znovu usedla na lavičku českého týmu, aby viděla zápas Karolíny Plíšková s Anastasií Pavljučenkovovou. „Člověk, který je lavičce, je víc nervózní než ten, co je na kurtu. Na kurtu s tím můžete něco udělat a pomůže vám i pohyb.“

I přes prohru tenistka z Fulneku pořád doufá v obrat. „Věřím a nejsem sama. Celý tým Karolíně věří. Myslím, že ze včerejška trošku ví, co na Pavljučenkovovou platí,“ dodává Petra Kvitová.

Štěpán Pokorný Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme