O postup do třetího kola US Open si zahrají Smitková a Allertová

Tenistky Denisa Allertová a Tereza Smitková budou postupně bojovat o postup do třetího kola dvouher na grandslamovém US Open. Smitkovou čeká premiéra na největším grandslamovém kurtu světa. Na centrálním dvorci Artura Ashe v New Yorku se od sedmnácti hodin utká s domácí Američankou Madison Keysovou.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Denisa Allertová

Denisa Allertová | Foto: Vojtěch Man

Tereza Smitková nebude v souboji dvou dvacetiletých tenistek favoritkou, ale věří, že ji po nevydařeném létu povzbudí zvládnuté první kolo.

„Doufám, že ano, že se to zase trochu nastartuje. Přece jenom to bylo teď takové tápaní,“ přiznává.

Smitková se utká s Keysovou poprvé v kariéře, stejně jako další česká tenistka Denisa Allertová se zkušenou Italkou Robertou Vinciovou.

Zatím Allertová zvládla na každém grandslamovém turnaji první kolo, ale v tom druhém se ji ještě nikde vyhrát nepovedlo. Dnes to bude chtít zlomit. „Udělám pro to maximum, aby se podařilo i to druhé kolo zlomit.“

Duel Allertová - Vinciová umístili organizátoři na dvorec číslo 11, a to jako druhý v pořadí.

Své soutěže rozehrají i deblové páry. Lucie Hradecká a Andrea Hlaváčková nastoupí v 1. kole proti domácímu páru Varvara Lepchenková, Alison Riskeová.

Jaroslav Plašil Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme