O sponzorování daviscupového týmu rozhodnou České dráhy na podzim

Český daviscupový tým je suverénně nejúspěšnějším tuzemským kolektivem posledních let, přesto by měl podle informací MF Dnes ztratit jednoho z hlavních sponzorů, České dráhy.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Český daviscupový tým: Jaroslav Navrátil, Jan Hájek, Radek Štěpánek, Tomáš Berdych, Lukáš Rosol, Jiří Veselý

Český daviscupový tým: Jaroslav Navrátil, Jan Hájek, Radek Štěpánek, Tomáš Berdych, Lukáš Rosol, Jiří Veselý | Foto: Česká sportovní/Pavel Lebeda

Společnost údajně mění marketingovou strategii. Státní dopravce se prý rozhodl podporovat masové soutěže amatérských sportovců.

Ty chce pak přilákat do vlaků, citovala MF Dnes generálního ředitele Daniel Kurucze, který ale nepotvrdil, že smlouvu s daviscupovým týmem České dráhy neprodlouží.

Přehrát

00:00 / 00:00

České dráhy se rozhodnou o dalším sponzorování daviscupového týmu v průběhu podzimu

„Pravda je, že letošní smlouva končí. V průběhu října nebo listopadu připravujeme tradičně marketingový rozpočet a plán na nadcházející rok. Ještě ale nebyla zahájena žádná jednání a nepadlo tak ani žádné oficiální rozhodnutí,“ řekla Radiožurnálu za České dráhy Kateřina Šubová.

„Jsou to tím pádem jenom spekulace v médiích, takže nemůžu nic takového potvrdit ani komentovat. Ještě nezačala jednání, ani jsme nebyli kontaktováni druhou stranou,“ dodala mluvčí Českých drah Kateřina Šubová.

To potvrdila i druhá strana, agentura Česká sportovní, která daviscupový i fedcupový tým zaštiťuje.

Smlouva s Českými drahami se uzavírala pokaždé na jeden rok, takže jde o standardní záležitost. K novým jednáním by mělo dojít ještě v dalších týdnech. Určitě se v tuto chvíli nedá říct, že by jeden z hlavních partnerů ztratil zájem podporovat daviscupový tým.

Jaroslav Plašil, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme