Plíšková je v Miami ve čtvrtfinále, Gavrilovovou vyřadila za hodinu

Tenistka Karolína Plíšková porazila na turnaji v Miami Rusku Darju Gavrilovovou ve dvou setech 6:3, 6:2 a postoupila do čtvrtfinále. Přemožitelku Marie Šarapovové z druhého kola vyřadila za necelou hodinu. Na turnaji naopak skončil Lukáš Rosol po prohře se Španělem Ferrerem.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karolína Plíšková prošla na turnaji v Miami mezi šestnáct nejlepších tenistek

Karolína Plíšková prošla na turnaji v Miami mezi šestnáct nejlepších tenistek | Zdroj: ČTK

Plíšková měla navrch hned od úvodních výměn. V první sadě dobře se dostala do brejku za stavu 2:2 a první bod si připsala už v deváté hře, kdy prorazila bývalé juniorské světové jedničce podání podruhé.

Také ve druhé sadě potvrzovala česká fedcupová reprezentantka roli favoritky, když od stavu 1:1 získala čtyři hry v řadě. V sedmém gamu sice Plíšková poprvé ztratila podání, ale komplikace nepřipustila.

V následujícím gamu si turnajová čtrnáctka při servisu Gavrilové vypracovala dva mečboly, a ten druhý „prasátkem“ po 58 minutách proměnila.

Do čtvrtého kola se naopka nedostal Lukáš Rosol, který nestačil na turnajovou šestku, Španěla Davida Ferrera. Za hodinu a půl český hráč podlehl 4:6 a 5:7.

Výsledky tenisového turnaje mužů a žen v Miami:

Ženy:
Dvouhra - 4. kolo:
Karolína Plíšková (14-ČR) - Gavrilovová (Rus.) 6:3, 6:2.

Čtyřhra - 2. kolo:
Hlaváčková, Hradecká (9-ČR) - Jansová-Ignaciková, Klepačová (Pol./Slovin.) 6:4, 6:4.

Vojtěch Man, Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme