Plíšková proti Kuzněcovové další výhru v Singapuru neoslavila. Rusce po velkém boji podlehla ve třech setech

Karolína Plíšková ve svém druhém zápase na Turnaji mistryň další výhru nepřidala, když ve třech setech podlehla Rusce Kuzněcovové. Česká hráčka sice měla duel velmi dobře rozehraný, když za 34 minut získala první set a měla dobrý vstup i do druhé sady, nakonec ale zápas do vítězného konce nedovedla. V posledním utkání základní skupiny Plíšková v pátek změří síly s Polkou Radwaňskou.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tenistka Karolína Plíšková

Tenistka Karolína Plíšková | Zdroj: Reuters

V prvním setu se Karolína Plíšková dočkala prvního úspěšného brejkbolu ve čtvrté hře, kdy Kuzněcovové dokázala vzít servis na druhý pokus.

V sedmé hře si své podání prohrála i Češka, nicméně hned záhy si ho Plíšková vzala zpět a vyhrála první set v poměru 6:3.

Také do druhé sady vstoupila Plíšková velmi dobře, když při první příležitosti vzala Rusce servis a dostala se do vedení 1:0. Ve zbývajícím průběhu druhého setu však Plíšková začala chybovat, což Kuzněcovové umožnilo, aby se vrátila do zápasu.

Ať už jsem pryč, přála si Plíšková při losu čtyřhry. Češka je nejvytíženější tenistkou v Singapuru

Číst článek

Ruska nakonec ovládla druhou sadu 6:2 a vynutila si třetí set.

Rozhodující sada přinesla řadu prohraných podání – zpočátku na tom v tomto ohledu byla hůře Plíšková, ale za stavu 3:5 dokázala zabojovat a otočit na 6:5.

Česká hráčka pak byla při svém podání dva míčky od výhry, Ruska ale tuto hrozbu zažehnala a následoval tie-break.

Zkrácená hra nabídla dramatickou podívanou – Plíšková odvrátila tři po sobě jdoucí mečboly, ale ani to jí k výhře nestačilo, protože čtvrtou možnost již Ruska nepromarnila a získala vítězství.

Tenisový Turnaj mistryň v Singapuru (tvrdý povrch, dotace 7 milionů dolarů):
Bílá skupina:
Kuzněcovová (8-Rus.) - Karolína Plíšková (4-ČR) 3:6, 6:2, 7:6 (8:6),

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme