Pražské finále Fed Cupu se blíží. Nevím, co od toho čekat, přiznává hvězda hostů Šarapovová

České a ruské tenistky se v Praze sjíždějí před nadcházejícím finále Fed Cupu, které se uskuteční již tento víkend v O2 areně. Svěřenkyně Petra Pály v něm budou bojovat o čtvrtý titul za posledních pět let a tentokrát je bude čekat možná nejtěžší soupeř. V ruském výběru nehrající kapitánky Anastasije Myskinové totiž nebude chybět Maria Šarapovová, jedna z nejlepších hráček současnosti.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Maria Šarapovová o víkendu představí ve svém premiérovém fedcupovém finále

Maria Šarapovová o víkendu představí ve svém premiérovém fedcupovém finále | Zdroj: Reuters

„Nikdy jsem to nezažila, takže nevím, co od toho očekávat. Nasťa je skvělý lídr týmu a já jsem nadšená, že můžu být znovu součástí týmu,“ říká Šarapovová, kterou čeká vůbec první fedcupové finále v kariéře.

„Jen nevím, co od finále čekat. Vím, že to bude mnohem obtížnější než předchozí zápasy. Nikdy není snadné hrát venku a nikdy není snadné hrát finále. Těším se na ty zkušenosti, bude to pro mě něco nového,“ dodává osmadvacetiletá hráčka.

Přehrát

00:00 / 00:00

Marii Šarapovovou, hlavní hvězdu ruského tenisu, čeká o víkendu první fedcupové finále v kariéře

Bývalá světová jednička a pětinásobná grandslamová vítězka sice již před sedmi lety Fed Cup vyhrála, ale tehdy se nezapojila do finálových bojů.

České tenisky se na kurtu pro první společný trénink před utkáním setkají již dnes krátce před polednem. V 17.30 se pak budou podepisovat fanouškům na autogramiádě, která se uskuteční v budově Českého rozhlasu na Vinohradské třídě v Praze.

Jaroslav Plašil, Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme