Šafářovou čeká druhé finále, kouč vypadá jako postava ze Star Wars

Patnáctý den turnaje, třináctý zápas. Česká tenistka Lucie Šafářová má před sebou úplně poslední utkání na Roland Garros. Necelý den po porážce ve finále dvouhry bude v Paříži bojovat o titul v ženské čtyřhře.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jeden zápas se ještě zvládne, věří Lucie Šafářová před posledním zápasem Roland Garros

Jeden zápas se ještě zvládne, věří Lucie Šafářová před posledním zápasem Roland Garros | Zdroj: Reuters

„Už se těším na volno. Nebudu říkat, že ne. Bolí mě už skoro všechno, zápasů a emocí byla strašná spousta, ale jeden zápas se zvládne. Třeba to dopadne tak, že si jeden titul z Paříže odvezu. Budu se snažit podat maximální výkon,“ svěřila se v rozhovoru pro Český rozhlas Lucie Šafářová.

Čeká ji patnáctý zápas během třinácti dnů a nepůjde o nic menšího než o titul ze čtyřhry na French Open.

Přehrát

00:00 / 00:00

Lucie Šafářová má stále šanci ne titul z French Open, připomněl reportér ČRo Jaroslav Plašil

Od 12 hodin společně bude hrát s Bethanií Mattekovou Sandsovou proti australsko-kazašskému páru Dellacquaová, Švedovová, který v nedávném zápase v Madridu zvítězil.

V případě zisku deblového titulu možná přijde na řadu i holicí strojek. „Vypadám jako Žvejkal z Hvězdných válek,“ přiznává kouč Lucie Šafářové Rob Steckley, že s plnovousem nevypadá úplně nejlépe, ale co by pro přivolání štěstí a kouzel neudělal.

Jeden titul za opravdu mimořádně povedené Roland Garros slušel. „Pár lidí ve dvou finále bylo. Je dobře, že tu čtyřhru hraje,“ říká i jeden z nejslavnějších českých tenistů Jan Kodeš.

Serena? Jako kanadští hokejisté, říká po finále French Open Jan Kodeš

Číst článek

 

Finals of Roland Garros!!! No words to describe the happiness!!! @robsteckley #pojd #teamsafarova #finals #RG15 #paris #amazing #excited

Fotka zveřejněná uživatelem Lucie Safarova (@lucie.safarova),Čen 4, 2015 v 11:16 PDT

Jaroslav Plašil Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme