Šarapovová vzdala zápas Strýcové. Ve Wu-chanu postupuje i Karolína Plíšková

Po dvou a půl hodinách boje a dvou tie-breacích postupuje Barbora Strýcová do třetího kola tenisového turnaje v čínském Wu-chanu. Světová trojka Maria Šarapovová zápas na začátku třetího setu vzdala. Svůj zápas dokázala vyhrát 12. hráčka světa Karolína Plíšková.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Strýcová na US Open

Barbora Strýcová na US Open | Zdroj: Reuters

Pro Marii Šarapovovou byl turnaj ve Wu-chanu prvním od Wimbledonu. V prvním kole měla volný los a tak byl jejím prvním zápasem po zranění právě souboj s Barborou Strýcovou.

O první dva sety se obě tenistky tahaly dvě a půl hodiny. V každém dějství si jednou vyměnily podání a rozhodovaly tie-breaky. Ten první zvládla světová trojka, v tom druhém ale Češka z páté stovky světového žebříčku vyrovnala.

Na začátku třetího setu si Maria Šarapovová vyžádala pomoc lékaře, po ošetření ještě zkusila hrát, ale poté, co se ujala vedení 2:1 po vlastním podání, přišla k síti, podala Strýcové ruku a opustila kurt.

Barbora Strýcová tak postupuje do třetího kola, kde se utká s vítězkou zápasu mezi Francouzkou Caroline Garciaovou a Coco Vandewegheovou z USA.

Ve třetím kole je také Karolína Plíšková, která také za více než dvě hodiny udolala Chorvatku Mrijanu Lučićovou 7:6, 5:7 a 7:6. Ve třetím kole narazí na lepší z dvojice Elina Svitolinová, Varvara Lepčenková.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme