Serena Williamsová vzdala zápas s Koukalovou. Čtvrtfinále v Bastadu bude hrát i Strýcová

Dvě české tenistky si zahrají na turnaji v Bastadu čtvrtfinále. Barbora Strýcová postoupila přes Jevgenii Rodinovou, Klára Koukalová využila odstoupení Sereny Williamsové. Vítězka posledních čtyř grandslamů odstoupila kvůli zranění lokte.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Klára Koukalová postoupila na turnaji v Katovicích do 2. kola

Klára Koukalová postoupila na turnaji v Katovicích do 2. kola | Zdroj: Reuters

Třetí nasazená Strýcová porazila Rusku Rodinovou po setech 6:4 a 6:1. Slavit mohla poté, co proměnila třetí mečbol. Mezi nejlepších osm hráček podniku WTA se probojovala popáté v sezoně.

Další soupeřkou devětadvacetileté Češky bude Johanna Larssonová. Ze tří vzájemných duelů porazila Strýcová domácí tenistku dvakrát.

K pátému zápasu kariéry se Serenou Williamsovou se chystala Klára Koukalová. K souboji na švédské antuce ale nakonec nedošlo. Světovou jedničku trápila bolest v lokti během dopoledního tréninku a na doporučení lékařů se rozhodla duel vzdát.

O účast v semifinále se Koukalová utká s Julijí Putincevovou z Kazachstánu.

Až po vyrovnané bitvě s Rebeccou Petersonovou vypadla Kateřina Siniaková. Turnajová šestka prohrála s domácí držitelkou divoké karty 5:6 a 6:7.

Také na antuce, také ve druhém kole, ale v Bukurešti, dohrála Denisa Allertová. Slovence Anně Karolíně Schmiedlové podlehla 1:6 a 2:6.

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme