Strýcová o Fed Cupu doma: Měla jsem úplně husí kůži, když nás představovali na kurtu

Ve svém zápase nebyla favoritkou, ale přesto byla z porážky hodně zklamaná. Tenistka Barbora Strýcová si svou singlovou premiéru před ostravským publikem představovala jinak. Hlavně začátek a konec českou hráčku nepotěšily.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tenistka Barbora Strýcová

Tenistka Barbora Strýcová | Foto: ČTK

„Samozřejmě mě to moc mrzí, protože jsem si myslela, že to zvládnu líp a že i zápas začnu líp.“

Když moderátor představoval Barboru Strýcovou, s českou hráčkou emoce pořádně cloumaly. Sice je o patnáct let zkušenější než při své premiéře před domácím publikem, zažila toho už spoustu, i ve Fed Cupu, ale stejně.

Přehrát

00:00 / 00:00

Po patnácti letech nastoupila Barbora Strýcová k zahajovacímu zápasu FedCupu před domácími fanoušky a navzdory zkušenostem cítila mrazení v zádech

„Měla jsem úplně husí kůži, když nás představovali na kurtu,“ přiznala Barbora Strýcová, zkušenosti se jí hodily hlavně po jasně prohrané první sadě, po které se potřebovala co nejrychleji dostat do lepší pohody. To se povedlo stejně jako to vtáhnout co nejvíc do zápasu fanoušky.

„Jsou úžasní, hrát před nimi ve vyprodané hale je prostě hrozně hezké. A i když to možná někdy nevypadalo, tak já jsem si to užívala, že stáli za mnou a křičeli moje jméno. Bylo to o pár balonech. Každý gem jsme se tahaly, měla jsem asi pět brejkbolů na její servis a prostě jsem v ten moment neudělala, co jsem měla. Prohrávala jsem 1:4, tak jsem si furt říkala, že šanci mám, že se to zlomí, ale nestalo se tak a to se stává,“ mrzelo Barboru Strýcovou po porážce 0:6,6:3 a 1:6 se sedmou hráčkou světa Španělkou Garbiní Muguruzaovou.

Tu se za nerozhodného stavu 1:1 na zápasy pokusí v prvním nedělním duelu porazit česká jednička Karolína Plíšková.

Jaroslav Plašil Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme