Tenisová dvojčata Plíškovy půjdou lépe rozeznat. Nového sponzora má i Berdych

Tenistu Tomáše Berdycha obléká na Australian Open oproti předchozím ročníkům jiná firma. Boty a trička změnilo se začátkem nové sezony hned několik dalších hráčů světové špičky. A někdy možná i ke spokojenosti fanoušků. Své o tom vědí také dvojčata Karolína a Kristýna Plíškovy.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karolína Plíšková

Karolína Plíšková | Zdroj: Reuters

„Já si myslím, že to bude pro obě lepší. I když nevím, jestli to lidé vnímají, už si nás asi tak tisíckrát spletli. Všichni s tím mají problém. Ségra tady má takovou svítivě růžovou kolekci, tak snad si nás nespletou,“ usmívá se Karolína Plíšková.

I po letech v rozeznávání prý ještě nemají někteří fanoušci jasno, přestože dvojče Kristýna hraje levou rukou. Teď to ovšem budou mít příznivci jednodušší.

Přehrát

00:00 / 00:00

Tenista Tomáš Berdych zavzpomínal na mládí, kdy se na nové sady oblečení pokaždé těšil, jak v Melbourne prozradil Jaroslavu Plašilovi

Po společných letech s čínskou firmou má nově každá ze sester jiného sponzora, a tudíž i jiné oblečení, které prý na rozdíl od některých modelů z minulosti tenistkám sedí.

„Mně to bylo vždycky trošku větší. Klidně jsme dostávaly i velikost XXXL,“ vzpomíná Karolína Plíšková.

„Ten střih je pokaždé trochu jiný, obě jsme vysoké a máme dlouhé nohy, takže občas něco koukalo,“ doplnila svou sestru Kristýna Plíšková.

Toto jsou ale spíš úsměvné starosti. Mnohem větší mohou být s obutím, a tak tenisté novou značku raději zkouší v dostatečném předstihu před samotnou změnou.

Tenistce Plíškové pomáhá zlepšit hru i nová raketa

Číst článek

„Já jsem naštěstí měl výhodu, že jsem v nových botách mohl hrát už celý měsíc před tím, než se to po novém roce změnilo. Mohl jsem je zkoušet celou dobu a zvykl jsem si na ně úplně bez problémů. Nemůžu říct, že bych měl jediný puchýř, nějakou odřeninu nebo něco,“ prozradil Tomáš Berdych, který jinak změnu sponzora a oblečení nijak dramaticky neprožívá.

Když ale zavzpomíná na svá mládežnická léta, přiznává, že se na nové kolekce pokaždé hodně těšil.

„Tenkrát to byl samozřejmě zážitek. Víceméně jsem byl malé dítě a najednou byl o mě zájem, přes rok jsem dostával spoustu věcí, hrál v nich. Člověk to měl pomalu jako Ježíška. Pro mě jako dítě to bylo super,“ vrátil se do mládežnických let Berdych.

Jaroslav Plašil, Radek Šamša Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme