Tenista Berdych postoupil do semifinále turnaje v Dubaji

Tenista Tomáš Berdych si stejně jako na třech předchozích letošních turnajích zahraje i v Dubaji semifinále. Mezi čtyři nejlepší hráče silně obsazeného podniku postoupil po čtvrtfinálovém vítězství nad Ukrajincem Sergejem Stachovským 6:3, 4:6 a 6:2.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tenista Tomáš Berdych na turnaji v Dubaji

Tenista Tomáš Berdych na turnaji v Dubaji | Zdroj: ČTK

První brejk Berdych v úvodní sadě ještě neudržel, ale v osmém gamu sebral Stachovskému podruhé podání a v následném gamu čistou hrou set doservíroval do vítězného konce.

Ve druhé sadě ale český hráč kvůli dvojchybě ztratil za stavu 4:5 podání a Stachovskij si vynutil třetí set. V něm se držel do stavu 2:2, ovšem poté už dominoval Berdych. Tomu se povedly dva brejky a sadu i celý duel ukončil prvním proměněným mečbolem.

Šafářová si v Dauhá zahraje semifinále, Kvitovou opět vyřadila Suárezová

Číst článek

Rodák z Valašského Meziříčí narazí v boji o postup do finále na Srba Novaka Djokoviče. Světová jednička si podle předpokladů poradila ve dvou setech s Turkem Marselem Ilhanem.

Ze hry o titul naopak překvapivě vypadl třetí hráč světa Andy Murray. Britský tenista z turnaje vypadl po porážce čtvrtfinále s chorvatským mladíkem Bornou Čoričem, kterému podlehl hladce 1:6 a 3:6.

Tenisový turnaj mužů v Dubaji (tvrdý povrch, dotace 2 503 810 dolarů):

Dvouhra - čtvrtfinále:
Berdych (4-ČR) - Stachovskij (Ukr.) 6:3, 4:6, 6:2, Čorić (Chorv.) - Murray (3-Brit.) 6:1, 6:3, Federer (2-Švýc.) - Gasquet (Fr.) 6:1, skreč, Djokovič (1-Srb.) - Ilhan (Tur.) 6:1, 6:1.

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Kúreší, Zimonjič (Pák./Srb.) - Chardy, Rosol (Fr./ČR) 6:1, 6:2.

Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme