Tenista Jiří Veselý nepřešel v Umagu první kolo, prohrál s Fogninim

Český daviscupový reprezentant Jiří Veselý vypadl na turnaji ATP v chorvatském Umagu hned v prvním kole, když prohrál s Italem Fogninim 4:6, 4:6.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jiří Veselý bude bojovat o postup do osmifinále Wimbledonu

Jiří Veselý bude bojovat o postup do osmifinále Wimbledonu | Zdroj: Reuters

Veselý nevstoupil do utkání šťastně, když hned v prvním gamu ztratil servis, ale hned v další hře ztrátu dohnal. Za stavu 2:2 si český tenista vybojoval dva brejkboly, ale ani jeden nedokázal proměnit.

Ital ho za to potrestal v sedmém gamu. Při podání Veselého využil druhý brejkbol a vytvořil si rozhodující náskok. V další hře totiž ustál tlak českého tenisty a pak už sadu nepustil.

I druhý set začal Veselý ztraceným servisem a italský tenista se následně dostal do vedení 4:1. Pak Veselý zabojoval, vrátil se do hry, když snížil na 3:4, ale na vyrovnání nedosáhl.

V desáté hře si Fognini postupně připravil čtyři mečboly a nakonec se po hodině a čtyřiatřiceti minutách radoval z vítězství ve dvou setech.

Výsledky tenisového turnaje mužů v Umagu

Dvouhra - 1. kolo: Fognini (5-It.) - Veselý (ČR) 6:4, 6:4.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme