Tenista Štěpánek je po operaci bederní páteře. Mimo bude tři měsíce

Tenista Radek Štěpánek si chce prodloužit tenisovou kariéru, a tak se rozhodl obětovat tříměsíční pauzu. Kvůli chronickým problémům se zády podstoupil operaci bederní páteře a doufá v rychlý návrat na kurt.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Radek Štěpánek na Australian Open

Radek Štěpánek na Australian Open | Zdroj: Reuters

Štěpánek měl sice v plánu hrát na turnaji v Indian Wells a Miami, do Ameriky dokonce odletěl, ale nakonec se musel vrátit zpět. „Do Ameriky jsem sice odcestoval, ale chronické problémy se zády mě nakonec otočily zpět přes oceán, protože jsem se je rozhodl řešit radikálně,“ uvedl na svém Facebooku.

Osmatřicetiletý dvojnásobný vítěz Davisova poháru a bronzový medailista ze smíšené čtyřhry z Rio de Janeira byl operován ve čtvrtek neurochirurgem Jiřím Chrobokem v nemocnici na Homolce.

„Už teď strašidelně těším, až se zítra postavím a pustím do rehabilitace a přípravy, protože ještě v létě chci na kurty!“ dodal.

Kvůli bolesti zad nenastoupil začátkem února do Davisova poháru v Austrálii. Bolest mu tehdy vstřelovala do nohy. Loni skončil s tenisem kvůli bolesti zad v říjnu.

Nikola Šrámková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme