Tenistka Siniaková v Bad Gasteinu prohrála, Koukalové soupeřka vzdala

Do druhého kola tenisového turnaje v Bad Gasteinu postoupila česká tenistka Klára Koukalová, i když v prvním setu podlehla 1:6 a ve druhém už prohrávala 0:4. Pak se však její soupeřka Anna-Lena Friedsamová zranila a odstoupila. První kolo nezvládla osmá nasazená Kateřina Siniaková.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Klára Koukalová postoupila na turnaji v Katovicích do 2. kola

Klára Koukalová postoupila na turnaji v Katovicích do 2. kola | Zdroj: Reuters

Siniaková prohrála dvakrát 4:6 s Dankou Koviničovou z Černé Hory. První set rozhodl devátý game, ve kterém česká tenistka ztratila podání a její soupeřka vzápětí dopodávala set do vítězného konce.

Ve druhé sadě mladá Češka nezvládla servis hned třikrát, ale na druhou stranu dokázala proměnit dva brejkboly. Rozhodující byl opět devátý game, za stavu 4:4 se dostala Černohorka při podání Siniakové do vedení a v další hře zápas ukončila.

Zvláštní utkání odehrála Klára Koukalová. Její soupeřka byla jasně lepší, první set vyhrála za 21 minut jasně 6:1 a i ve druhé sadě kráčela za vítězstvím.

Při vedení 4:0 a 30:15 si však Němka Anna-Lena Friedsamová podvrtla kotník a musela ze zápasu odstoupit. Koukalová tak postoupila do druhého kola, ve kterém se střetne s vítězkou utkání mezi Lotyškou Sevastovou a Australankou Stosurovou.

Tenisový turnaj žen v Bad Gasteinu (antuka, dotace 250.000 eur):

Dvouhra - 1. kolo: Koukalová (ČR) - Friedsamová (Něm.) 1:6, 0:4 skreč, Koviničová (Č. Hora) - Siniaková (8-ČR) 6:4, 6:4.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme