Čtvrtfinále Davis cupu zahájí Minář a Massu

Losování čtvrtfinále Davisova poháru mezi Českou republikou a Chile určilo pořadí úvodních dvouher. Nejprve vyzve Ivo Minář Nicolase Massua, po nich budou hrát Jan Hájek s Paulem Capdevillem.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Český Daviscupový tým při losování

Český Daviscupový tým při losování | Foto: Karel Tejkal

Dvojka českého Daviscupového týmu Ivo Minář zahájí boj českých tenistů proti Chile ve čtvrtfinále soutěže. Jeho soupeřem bude na chilské antuce domácí jednička Nicolas Massu. Po nich se představí na antuce v Coquimbu Jan Hájek v souboji s Paulem Capdevillem.


Spokojený z losu je zejména kapitán českého týmu Jaroslav Navrátil, který si právě takové pořadí zápasu přál. Minář se s Massuem, 98.hráčem žebříčku ještě nestřetl. Olympijským vítězem z Atén 2004 je v zápase favoritem i pro větší daviscupové zkušenosti.

Ani Hájek s Capdevillem spolu dosud na turnajích ATP nehráli. I v tomto případě má za sebou více daviscupových zápasů domácí hráč. Do čtyřhry nahlásili domácí pár Jorge Aguilar, Capdeville, Navrátil pošle do hry deblisty Lukáše Dlouhého a Františka Čermáka.

Los:

Chile - Česká republika (Coquimbo, antuka):

Pátek (16:00 SELČ): Massu - I. Minář, Capdeville - Hájek,

Sobota (18:00): Aguilar, Capdeville - Dlouhý, Čermák,

Neděle (16:00): Massu - Hájek, Capdeville - I. Minář.

Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme