Vaidišové 2. zápas po návratu nevyšel, prohrála ve třech setech

Cesta Nicole Vaidišové na turnaji v americkém Albuquerque skončila v osmifinále. Svůj druhý zápas po návratu mezi profesionální tenistky prohrála pětadvacetiletá Češka s Britkou Kontaovou ve třech setech 6:1, 1:6 a 4:6.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nicole Vaidišová se chce vrátit na tenisové kurty

Nicole Vaidišová se chce vrátit na tenisové kurty | Foto: Wikimedia Commons

Úvod zápasu se přitom Vaidišové povedl skvěle. Johanně Kontaové sebrala hned první podání a první sadu vyhrála bývalá sedmá hráčka světa rychle 6:1.

Druhý set ale měl obrácený průběh. Vaidišová nejprve nevyužila dva brejkboly a sama vzápětí o své podání přišla. Češka sice dokázala v další hře brejk získat zpět, ale ve zbytku setu vládla na kurtu 119. hráčka světa Kontaová, která díky vítězství 6:1 vyrovnala.

Rozhodující set byl vyrovnanější. Kontaová se sice hned v úvodu dostala do vedení 2:0, ale podání své soupeřce sebrala i Vaidišová a srovnala na 3:3.

Rozhodla 9. hra třetí sady. Vaidišová opět přišla o podání, a protože nedokázala využít ani jeden ze 3 brejkbolů při následném podání soupeřky, postupuje do čtvrtfinále challengeru s dotací 75 tiscí dolarů po 2 hodinách a 13 minutách Britka Johanna Kontaová.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme