Williamsovou čeká finále Turnaje mistryň, mimo kurt ale drama nesnáší

Nejlepší tenistka světa Serena Williamsová má stále šanci, že získá i poslední velký titul v sezoně. Dnes dopoledne si v Singapuru zahraje ve finále Turnaje mistryň proti Rumunce Simoně Halepové. Přitom nechybělo moc, a slavná Američanka mohla na turnaji skončit.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tenisové drama v Singapuru pro Serenu Williamsovou dopadlo dobře, dostala se až do finále Turnaje mistryň.JPG

Tenisové drama v Singapuru pro Serenu Williamsovou dopadlo dobře, dostala se až do finále Turnaje mistryň.JPG | Zdroj: Reuters

Už během skupinové fáze turnaje Serena Williamsová prožívala drama, které z tenisových kurtů ani nezná. Postup neměla ve své moci, a kdyby už jistá postupující Rumunka Simona Halepová neuhrála ani jeden set v zápase se Srbkou Anou Ivanovičovou, mohla už být doma.

„Bylo to bláznivé, už to nechci nikdy zažít. Jestli se mám někdy příště kvalifikovat, musím si to uhrát sama, ne spoléhat na něčí pomoc. Halepová vedla 5:1, říkám si, tak možná se tam dostanu, jenže najednou set prohrála. Takže jsem volala svému asistentovi, aby zamluvil letenky,“ vzpomíná Serena Williamsová.

Přehrát

00:00 / 00:00

Filmového vkusu Sereny Williamsové si všiml reportér ČRo Jaroslav Plašil

„Bylo to stresující jako drama na a já se nerada dívám na drama," přiznala Američanka, že je vyznavačkou jiných žánrů.

Na kurtu se jí možná řada tenistek bojí, ale když je Američanka filmovou divačkou, má někdy strach právě ona:

„Neumím se srovnat napětím, tlak mi nedělá dobře. Není to jako na kurtu. Přeju si, aby byl rychle konec, když vidím, jak někdo uvízne ve sněhu, jsou tam vlci, nějaké letecké neštěstí, srdce se mi rozbuší, jak se bojím, tak film rychle přetáčím, dokud drama neskončí, snadno se rozpláču,“ zpovídá se tenistka.

Tenistky mohou vydělat i více než muži, rovnost odměn prosazují Kingová i McEnroe

Číst článek

„Dívám se radši na komedie, miluju akční filmy, komiksy, ale ne drama," říká Serena Williamsová, pro kterou je teď nanejvýš atraktivní reálný singapurský příběh, duchem už byla na cestě domů, ale s Rumunkou Simonou Halepovou si dnes zahraje o titul na Turnaji mistryň.

Jaroslav Plašil, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme