Začíná Prague Fashion Market. V Pragovce se sejde špička českého i světového designu

Začíná 15. ročník Prague Fashion Marketu. Tentokrát se koná ve staré továrně Pragovky v pražské Kolbenově ulici a představí se na něm skoro dvě stovky českých i zahraničních designérů. Prodejní akce potrvá až do neděle.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Na módní akci se představil třeba britský designér Gareth Pugh

Na módní akci se představil třeba britský designér Gareth Pugh

V bývalé tovární hale se staví řada stolů a stánků, které naplní výrobky mladých designérů. Kromě toho akci doprovodí i bohatý program.

Přehrát

00:00 / 00:00

V pražské Pragovce začíná 15. ročník Prague Fashion Marketu, akce potrvá až do neděle

„Připravujeme módní přehlídku, která tady bude v sobotu od 14 a od 16 hodin. Dál připravujeme spoustu workshopů pro děti i pro dospělé a budou tady i dvě divadelní představení v sobotu,“ říká organizátorka Lenka Kolářová.

„Dál tu bude i kadeřnictví, které bude celou sobotu připravovat modelky, takže lidé mohou vidět, jak přesně vypadají přípravy,“ dodává.

Nákupy a bohatý doprovodný program ale nejsou to jediné, čím Prague Fashion Market láká potenciální návštěvníky. Prostor Pragovky je totiž jinak nepřístupný.

„Co víme, tak jsme jedna z prvních akcí, která se tady bude konat. Prostor bývá využíván například pro natáčení Českou televizí, ale jinak je to nevyužívaný prostor,“ popisuje Lenka Kolářová.

Nahlédnout do něj nebo si nakoupit výrobky českých i zahraničních designérů, mohou první návštěvníci už dnes. Celá akce skončí v neděli 24. dubna.

Klára Vičíková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme