Bacily se 'lekly' maminky. Uzdravená Ledecká zahájila sezonu těsným druhým místem

Místo dvou prkének si dnes Ester Ledecká stoupla na jedno a snažila se obhájit loňské vítězství v závodě Světového poháru snowboardistek v Itálii. A v Carezze dojela druhá, když jen velmi těsně prohrála ve finále s Rakušankou Inou Meschikovou.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ester Ledeckou čeká přístí víkend start do nové sezony

Ester Ledeckou čeká přístí víkend start do nové sezony | Foto: Sport Invest Group

„Bylo to těsné. Ina zajela skvělou jízdu. Já jsem se také snažila podat to nejlepší, co jsem v sobě měla. Bohužel to tentokrát nestačilo,“ uznala Ester Ledecká po těsné porážce ve finále paralelního obřího slalomu.

Vnímala jste, jak těsně jste se přetahovaly? V každé brance to bylo jinak.

Přehrát

00:00 / 00:00

Ester Ledecká začala snowboardovou sezonu druhým místem

Viděla jsem ji periferně a snažila jsem se soustředit na svou jízdu. Koukala jsem se dopředu, abych neudělala chybu. Moc jsem ji nevnímala, jen jsem viděla, že je někde vedle mě. Prostě byla tentokrát lepší.

V minulé sezoně jste ovládla všechny závody paralelního obřího slalomu SP, teď jste začala druhým místem. Ale to asi není důvod ke zklamání.

Určitě nejsem zklamaná. Stříbro je skvělé, Světový pohár je nejvyšší soutěž, takže mám radost.

Včera jste chyběla na slavnostním ceremoniálu losování čísel, ležela jste s teplotami. Jak vám je teď?

Je to docela dobré. Ráno jsem se probudila už bez teploty, tak jsme rozhodli, že pojedu. Bylo mi trošku blbě, ale když už jsem se rozhodla jet, tak to není žádná výmluva.

Ledecká zahájila SP na snowboardu druhým místem v obřím slalomu

Číst článek

Co zabralo víc? Léčba, nebo vyhrožování maminky, že nepojedete, když budete mít ráno teplotu?

Spíš ta maminka. Maminky se leknou i bacily.

Z čeho to nachlazení bylo? Z přesunů mezi kontinenty a různými závody?

Těžko říct, teď jsem toho měla opravdu dost. Cítila jsem se až moc dobře, tak jsem si před závodem naložila víc tréninků, než bych měla. Měla jsem víc poslouchat trenéry a být víc v klidu. Měla jsem pocit, že na tom jsem dobře, takže do toho můžu začít šlapat. Možná to hrálo roli, měla jsem na sebe být opatrnější.

Tomáš Kohout, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme