Budu courat po obchodech jako baba, těší se na volný den Koudelka

Thomas Morgenstern v Innsbrucku potvrdil, že je momentálně nejlepším skokanem na lyžích. S přehledem vyhrál třetí závod Turné čtyř můstků a zvýšil celkové vedení tak, že už mu ho asi nikdo nevezme. Nejlepším Čechem je Roman Koudelka. Ve Světovém poháru i v hodnocení Turné. Také díky tomu, že v posledním závodě skončil šestnáctý.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

skokan na lyžích Roman Koudelka.JPG

skokan na lyžích Roman Koudelka.JPG | Foto: Tomáš Kohout

"V prvním kole jsem předvedl velice slušný skok, ve druhém možná ještě lepší, ale bohužel chybělo malinko štěstíčka na podmínky. To jsem si asi vybral v Ga-Pa, ale jinak vládne velká spokojenost," zářil po závodě v Innsbrucku Roman Koudelka.

Přehrát

00:00 / 00:00

Budu courat po obchodech jako baba, těší se na volný den Koudelka

Po vydařeném závodě si nejen český skokan, ale všichni účastníci Turné čtyř můstků užijí den volna. Po čtyřech dnech bez odpočinku přijde určitě vhod. "Strašně se na to těším, půjdeme se kouknout do obchodů. Vždycky mívají slevy, takže budu courat po obchodech jako nějaká baba. Po nákupech ale musím do posilovny, abych se udržel v kondici," prozradil svůj program Koudelka.

Poslední zastávkou na Turné čtyř můstků je rakouský Bischofshofen. "Na ten se těším, i když se mi tam mockrát nedařilo, ale to se dá říct i o Innsbrucku, kde jsem udělal letos nejlepší výsledek. Je to další výzva posunout se o krok dál v Bischofshofenu a dokázat, že i na můstkách, který mi nesedí, můžu zaskákat dobré umístění," dodal odhodlaně Roman Koudelka.

Tomáš Kohout, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme