Díky, lidi! Soukalová za zisk malého glóbu vděčí fanouškům

Česká biatlonistka Gabriela Soukalová vybojovala ve Světovém poháru malý křišťálový glóbus za sprint. Za výkon, díky němuž skončila v závodě v ruském Chanty-Mansijsku druhá za vítězkou Kaisou Mäkäräinenovou z Finska, poděkovala především svým příznivcům

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Gabriela Soukalová má ve Světovém poháru biatlonistek křišťálový glóbus ze sprintu

Gabriela Soukalová má ve Světovém poháru biatlonistek křišťálový glóbus ze sprintu | Zdroj: ČTK

Jak se vám po dnešním závodě ulevilo? Nebyla jste tady úplně ve své kůži…

Ulevilo se mi hrozně. Za ten výkon moc vděčím i českým fanouškům, které jsem před závodem žádala o pomoc. Psala jsem na Facebook, ať nám drží palce a já jsem jim hrozně moc vděčná. Věřím, že je to tím, že mi posílali energii, protože na lyžích jsem se dneska cítila o padesát procent jinak než včera. Díky, lidi!

Přehrát

00:00 / 00:00

Je to jeden z nejlepších dnů v mém životě, prohlásila biatlonistka Gabriela Soukalová po zisku malého křišťálového glóbu

Už před mistrovstvím světa jste říkala, že nejste ve své kůži, že jste hodně spala. Měla jste znovu takovou tu vaši klasickou předzávodní únavu?

Sezona už je hrozně náročná. Myslím, že jsem se na mistrovství světa vydala úplně nad svoje možnosti. A potom vlastně ani ta cesta tomu moc nepřispěla. S Michalem Šlesingrem jsme se shodli, že nás oba hodně bolelo v krku a nebylo to úplně ono. Ale jsem ráda, že letos balancuji, a takové to načatí jsem zatím vždycky ustála. Takže doufám, že na mě za ty poslední dva závody nic neskočí.

Soukalová má malý křišťálový glóbus a zvýšila náskok v hodnocení SP

Číst článek

Jakou máte těsně po závodě radost a jak se těšíte na další velké výzvy? Zvýšila jste i celkový náskok ve Světovém poháru na Marii Dorinovou Habertovou a s vaším žlutým a červeným číslem to vypadá čím dál lépe.

Dnešní závod mi dodal takovou tu víru ve vítězství, takže já budu dělat, co umím. Nevím, co říct. Je to jeden z nejlepších dnů v mém životě a myslím, že se to ještě umocní, až budu držet glóbus v ruce.

Tomáš Kohout, Radek Šamša Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme