Jsem v psychické pohodě, vysvětluje Soukalová skvělou formu. V Presque Isle ji čeká stíhací závod

Vedoucí žena biatlonového Světového poháru Gabriela Soukalová se po vítězství ve sprintu v Presque Isle soustředí na dnešní stíhací závod. Nejlepší česká reprezentantka zaútočí na své dvanácté vítězství v kariéře ve Světovém poháru a pomoc jí k tomu může i velká psychická pohoda, do které se v posledních měsících dostala.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Gabriela Soukalová dnes skončila v Anterselvě sedmá

Gabriela Soukalová dnes skončila v Anterselvě sedmá | Foto: (C) Český biatlon Petr Slavík

„Myslím si, že je to všechno tím, že jsem spokojená v osobním životě,“ přiznává česká biatlonistka. Vnitřní pohoda je na Gabriele Soukalové vidět na první pohled, prakticky neustálý úsměv a pozitivní nálada.

„Snažím se být vděčná za všechno, co můžu dělat, a za každý den, za to, že je venku hezky, radovat se z maličkostí, uvědomovat si, jak je svět krásný, jaké máme všichni možnosti. Nevím, proč bych měla být nějaké negativní pocity jako dřív,“ snaží se vedoucí žena Světového poháru sama sebe nestresovat.

Přehrát

00:00 / 00:00

Gabriela Soukalová potvrdila v Presque Isle výbornou formu. Mirkovi Vasičovi prozradila, že ji k tomu pomáhá i spokojenost v osobním životě

Biatlon zažívá v posledních letech v Česku velký nárůst fanouškovské popularity, který je spojený s úspěchy. Závodníci přivezli medaile z olympijských her, mistroství světa, daří se jim ve Světovém poháru. A největší hvězdou této sezony je právě Gabriela Soukalová, které, jak se zdá, výrazně pomáhá i podpora příznivců.

„Děkuju, že mi držíte palce, a budu se snažit vám tu energii, kterou mi skrz držení palců posíláte, zase vracet zpátky,“ říká biatlonistka, která vyhrála v kariéře ve Světovém poháru už jedenáct individuálních závodů, z toho tři v tomto ročníku.

Další triumf má šanci přidat dnes, kdy vyjede v Presque Isle do stíhacího závodu z vedoucí pozice.

Mirko Vasič Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme