Ledecká druhé místo slavila skromně, lahev jen odšpuntovala. To je nejlepší využití, směje se

Snowboardistka Ester Ledecká ve čtvrtek zahájila sezonu Světového poháru druhým místem v italské Carezze. A ačkoli obdržela velkou lahev šumivého vína, ani se ho nenapila. Stříbro oslavila skromně, protože alkohol ji nechutná a vyhýbá se mu, na oslavy navíc nemá čas – v pátek totiž přejíždí do Cortiny d'Ampezzo.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ester Ledecká na trati v italské Carezze

Ester Ledecká na trati v italské Carezze | Zdroj: ČTK

V cíli byla sice těsně druhá, ale odšpuntovat umí jasně nejrychleji.

„Nepiju žádný alkohol, protože mi nechutná, takže tohle je pro mě největší zábava a nejlepší využití prosecca,“ smála se snowboardistka Ester Ledecká po otevření italského šumivého vína.

Přehrát

00:00 / 00:00

Potřebuju slalom potrénovat, protože jsem ho dlouho nejela, přiznala snowboardistka Ester Ledecká. Cestou do Cortiny d'Ampezzo má v plánu trénink

Další oslavy stříbrného vstupu do Světového poháru pro ni byly také střídmé. Maminka sice zaplašila pomocí medikamentů její bacily, ale Ester se stejně necítila ve své kůži. A protože v závodním spěchu nestíhala doplňovat energii, měla jasný plán.

„Celý den jsem moc nejedla, ale čokoládu už bych pomalu, kousek po kousku možná snesla. Nebo polévku, vývar. Snad se dám rychle dohromady,“ zadoufala Ledecká.

V pátek už bude zase na cestě, která se bude klikatit do Cortiny d'Ampezzo, kde hned v sobotu pojede další závod Světového poháru. Tentokrát paralelní slalom. A tak si chvíli poté, co dojela finále, už plánovala program.

„Potřebuju slalom potrénovat, protože jsem ho dlouho nejela. Letos jsme dávali přednost obřáku, protože ho mám možnost jet víc. Cestou bych měla dát i trénink,“ přemýšlela snowboardistka Ester Ledecká.

Tomáš Kohout, Radek Šamša Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme