Lepší atmosféra než v Kontiolahti, usmíval se v Břízkách Michal Šlesingr

Všední den odpoledne na kopci v Jablonci, ani to není pro české biatlonové fanoušky problém. Na Soukalovou, Šlesingra a spol. se jich přišlo na mistrovství republiky podívat kolem tří tisíc - víc, než je schopný malý stadionek v Břízkách schopný pojmout.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Stupně vítězů na MČR v biatlonu, zleva Ondřej Moravec, Michal Šlesingr a Matěj Krupčík

Stupně vítězů na MČR v biatlonu, zleva Ondřej Moravec, Michal Šlesingr a Matěj Krupčík | Foto: (C) Český biatlon Petr Slavík

„To co se tady děje, je úplně neuvěřitelný. Jsme strašně rádi a je to pro nás ta největší pocta, kterou nám lidi můžou složit, že nám přijdou fandit,“ usmívala se Gabriela Soukalová.

„Není to tak dlouho, co tady stál na tribuně akorát tatínek Jitky Landové se psem a to bylo všechno,“ dodala čerstvá mistryně republiky.

Přehrát

00:00 / 00:00

Misrovství republiky v biatlonu se jelo v jabloneckých Břízkách na vyprodaném stadionu. Z titulu se radovali Gabriela Soukalová a Michal Šlesingr

Tentokrát bylo na stadionu v Břízkách úplně plno a na některé fanoušky se ani nedostalo. Tak sledovali biatlonisty zpoza plotu z kopce.

„Přišli jsme se rádi podívat, i když to vidíme jenom takhle zdálky. Jsme poprvé na biatlonu a samozřejmě bychom raději koukali z tribuny na střelnici. Ale aspoň vidíme něco,“ říkali natěšení fanoušci.

To jiní byli šťastnější a také průbojnější, organizátoři je kvůli nedostatku prostoru pustili do jindy přísně zapovězeného území střelnice hned za trenéry, kde mohli zblízka reagovat na palbu například i Michala Šlesingra.

„Jsou hodně blízko, takže byli slyšet a nedalo se to úplně vypnout. Divácká kulisa je lepší než na mistrovství světa v Kontiolahti. Takže úplně super,“ pochválil diváky Michal Šlesingr.

Jan Suchan, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme