Rusové odsuzují českou biatlonovou krásku. Koukalová čelí na síti nadávkám

Mezi fanoušky patří Gabriela Koukalová k oblíbeným biatlonistkám. Poté, co podpořila své kolegy v tažení proti ruskému dopingu, se však pod jejím příspěvkem na sociální síti objevilo hned několik nenávistných komentářů v azbuce.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Gabriela Koukalová bojovala až do cíle. Páté místo jí uniklo o dvě desetiny

Gabriela Koukalová bojovala až do cíle. Páté místo jí uniklo o dvě desetiny | Foto: (C) Český biatlon, Petr Slavík

Kauza ruského dopingu je celosvětově probíraným tématem a biatlonisté se rozhodli proti němu tvrdě bojovat. „Nedá se věřit biatlonistům ze země, která má tolik dopingových kauz,“ nezůstala stranou jako jedna z výrazných postav světového biatlonu ani česká reprezentantka.

„McLarenovu zprávu jsem studoval a jsem jednoznačně pro postih Rusů, důkazů je dost,“ uvedl Michal Šlesingr, který v čele ještě s Martinem Fourcadem a Lowellem Baileym vytvořili petici vyzývající k razantnějším trestům.

Ruští fanoušci, kteří se cítí ukřivděni, se však ozvali pod fotkou Koukalové na jejím instagramu. „Široký zadek neznamená, že může šířit jako pokrok,“ napsal jeden z uživatelů v ruštině.

A přidali se další: „Prolhaná čubka.“ „Je smutné, že jste se tak vyjádřila.“ „Tvůj autogram jsem roztrhal a spálil.“ Tažení biatlonistů proti ruskému dopingu nese těžce i šéf komentátorů ruské státní televize Dmitrij Gubernijev, který označil Čechy a Američany za vůdce vzpoury proti ruským sportovcům.

 

#gabielasoukalova #gabrielakoukalova #2017 #biathlon

Fotka zveřejněná uživatelem Gabriela Soukalova - Koukalova (@gabrielasoukalova),Led 23, 2017 v 11:35 PST

Nikola Šrámková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme