Šéftrenér biatlonistů Ondřej Rybář byl zvolený Trenérem roku 2014

Unie profesionálních trenérů Českého olympijského výboru vyhlásila Ondřeje Rybáře, šéftrenéra biatlonové reprezentace, nejlepším profesionálním trenérem roku 2014. Druhý skončil kouč fotbalové reprezentace Pavel Vrba, třetí trenér Petry Kvitové David Kotyza.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ondřej Rybář byl zvolený nejlepším trenérem roku 2014

Ondřej Rybář byl zvolený nejlepším trenérem roku 2014 | Foto: (c) Český biatlon, Michal Červený

Ondřej Rybář získal ocenění za úspěchy biatlonistů, kteří pod jeho vedením získali na olympijských hrách v Soči pět medailí a spoustu dalších úspěchů v seriálu Světového poháru.

Pavel Vrba má za sebou první rok u české fotbalové reprezentace. Podařilo se mu výborně odstartovat do kvalifikace o ME 2016, když v prvních čtyřech zápasech neztratili jeho svěřenci ani jeden bod a jsou na čele tabulky.

David Kotyza je dlouholetým trenérem nejlepší české tenistky Petry Kvitové, která v roce 2014 podruhé triumfovala ve Wimbledonu. Navíc byla hlavní postavou ženského týmu při triumfu ve Fed Cupu.

UPT rovněž zvolila třináct slavných trenérů do Síně slávy. Jsou jimi Jaroslav Baďura (kanoistika), Luděk Bukač (hokej), Vojtěch Červínek (cyklistika), Václav Fiřtík (biatlon, in memoriam), Jan Kukal (tenis), Josef Masopust (fotbal), Petr Novák (rychlobruslení), Míla Nováková (krasobruslení), Aleš Poděbrad (atletika), Pavel Řeřábek (volejbal), Jaroslav Starosta (veslování), Jaroslav Šíp (basketbal, in memoriam) a Michal Vachun (judo).

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme