Zahranila a sedla si, viděl chybu trenér Ledecké. Nyní ji čekají lyže

Snowboardistka Ester Ledecká další medaili na mistrovství světa nezískala. V paralelním obřím slalomu skončila v rakouském Lachtalu pátá. Okamžitě po úspěšném vystoupení na snowboardovém MS ji čekají závody na lyžích.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Snowboardistka Ester Ledecká na trati v rakouském Lachtalu

Snowboardistka Ester Ledecká na trati v rakouském Lachtalu | Zdroj: ČTK

„Díval jsem se na záznam a v nejprudší pasáži Ester zahranila, sedla si na sníh a přerušila jízdu. Pak už nebyla schopná ji vyhrát. Nastal malý pád, proto to dopadlo tak, jak to dopadlo,“ říká jeden z trenérů Ester Ledecké Svatopluk Kovář.

„Brzy se s ní potkám a vyříkáme si, co se tam odehrálo. Ale myslím, že i tak je to pořád pěkný úspěch, být pátá na světě,“ myslí si kouč.

Přehrát

00:00 / 00:00

S trenérem Ester Ledecké Svatoplukem Kovářem mluvila moderátorka Radiožurnálu Michaela van Erne

Z MS odjíždí 19letá univerzálka se zlatem 5. místem i přes zdravotní problémy v úvodu sezony. „V tréninku i před prvními závody nás provázely problémy, ale vše se v dobré obrátilo a myslím, že je v naprostém pořádku a bude dál podávat výborné výkony,“ věří člen jejího týmu.

Svatopluk Kovář má na starosti lyžařskou přípravu pro další závody. „Hned zítra přejíždíme na další středisko, kde se chceme zúčastnit EP v lyžování. Dáme si 4 dny na lyžích a další víkend máme SP ve snowboardingu. Ester to zvládá v pohodě a na lyže se těší.“

 

Michaela van Erne, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme