Reportéři spojují vítěze a závodníky z konce výsledkových listin

Účastníky olympijských her dělíme zpravidla na úspěšné a neúspěšné. Obě skupiny však mohou mít něco společného.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nepřekvapí, že olympioniky, kteří po skončení jednotlivých soutěží poskytují nejrůznějším médiím interwiew nejčastěji, bývají medailisté.

Těsně za nimi v počtu rozhovorů následují zástupci exotických zemí, takže není problém se díky skvěle fungujícímu olympijskému informačnímu servisu seznámit s dojmy borců, které najdete ve výsledkových listinách na nejspodnějších příčkách.

Přehrát

00:00 / 00:00

Olympijský fejeton Miroslava Augustina

Pokud nepatříte ani do jedné skupiny, dá se použít metoda, kterou včera nezáměrně zvolila tmavovlasá lyžařka Kamila Rajdlová. V cílové mixzóně si při převlékání omylem vzala startovní číslo blondýnky Estonky Šmigunové, v závodě druhé, a za pár vteřin ji už zasypávali otázkami ruští novináři. Úsměvné?

Jen z jednoho úhlu pohledu. Reportéři, kteří nepoznají dvojnásobnou olympijskou vítězku, mistryni světa, dlouholetou stálici mezi běžeckou elitou, by měli asi co nejdříve zajít na personální oddělení svých společností a požádat o rozvázání pracovního poměru.

Miroslav Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme