Ani dvě penalty nestačily Jablonci na první domácí výhru, s Duklou remizoval 3:3

24. říjen 2015

Fotbalisté Jablonce nevyhráli ani v šestém domácím utkání v letošní sezoně, když v 11. kole Synot ligy pouze remizovali s Duklou 3:3. V průběhu zápasu navíc museli neustále dotahovat vedení soupeře. K remíze jim nakonec pomohly dva pokutové kopy, z toho druhého určil Wágner v 91. minutě konečný výsledek.

Už po půlhodině hry domácí z první penalty vyrovnávali na 1:1, když Pospíšil odpověděl na úvodní trefu Krmenčíka.

Radost z vyrovnávacího gólu ale trvala domácím pouze pět minut. V pokutovém území se totiž pěkně uvolnil Krmenčík a střelou na bližší tyč vrátil svým druhým gólem Dukle vedení.

A ještě hůře to s domácími vypadalo na začátku druhého poločasu. Po přihrávce Bergera se trefil Štětina a zvýšil na rozdíl dvou branek. Jablonec se ale nevzdal, vytvořil si velký tlak a po přihrávce Tecla z pravé strany dal kontaktní gól Doležal.

Čtěte také

V další šanci ztroskotal Karavajev, ale přesto se domácí vyrovnání dočkali. Po kontaktu Jurendiče s Hanouskem odpískal rozhodčí Jech proti Dukle druhý pokutový kop a hosté se hodně zlobili. Wágner penaltu proměnil a určil tak konečnou remízu.

11. kolo první fotbalové ligy:

FK Jablonec - Dukla Praha 3:3 (1:2)
Branky: 30. Pospíšil z pen., 79. Martin Doležal I., 90. Wágner z pen. - 23. a 35. Krmenčík, 55. Štetina. Rozhodčí: Jech - Kotík, Štěrba. ŽK: Rossi - Krmenčík, Berger, Čajič, Jurendič. Diváci: 1230.

Spustit audio