Šarmantní osobnost roku zná finalisty. Posluchači Českého rozhlasu mohou v anketě hlasovat do konce března

25. leden 2019

Anketa Českého rozhlasu Šarmantní osobnost roku 2018 zná finalisty. Z doporučení posluchačů vzešlo deset osobností z různých oblastí veřejného života, pro které lze hlasovat do 31. března 2019. Vítěze ankety Šarmantní osobnost roku 2018 vyhlásí Český rozhlas na galavečeru v Kongresovém centru Aldis v Hradci Králové 26. dubna.

Mezi nominovanými osobnostmi v pořadí 23. ročníku ankety Šarmantní osobnost za rok 2018 jsou herci Jiří Bartoška, Zlata Adamovská, Pavla Tomicová, Jiří Dvořák, Jan Přeučil, Tereza Kostková Nvotová, Jan Čenský, z lékařů profesor Pavel Pavko a z řad zpěváků David Deyl a Josef Vágner. Hlasy jednotlivým osobnostem lze zasílat prostřednictvím jak klasické, tak elektronické pošty a také zasíláním textových zpráv do 31. března 2019. Bližší informace o anketě Šarmantní osobnost roku a hlasování jsou k dispozici na internetových stránkách sarmantniosobnost.cz.

Vítěze 23. ročníku Šarmantní osobnosti roku vyhlásí moderátoři Lada Klokočníková a Miroslav Vaňura na galavečeru, který se uskuteční v pátek 26. dubna 2019 v Kongresovém centru Aldis v Hradci Králové. Hlavní cenu, Zlaté slunce akademické sochařky Dagmar Štepánkové Černé, předá novému vítězi herec Viktor Preiss, Šarmantní osobnost roku 2017. Kromě hlavní ceny bude i letos udělena Cena internetu a také Mimořádná cena Šarmu a pro deset hlasujících jsou připraveny hodnotné ceny.

Spustit audio