Jak se dívá režisér rozhlasových her na práci publicistů a moderátorů na Vltavě?

20. leden 2016

Originalitu a záludnosti rozhlasové tvorby přiblížil při své návštěvě ve studiu Mozaiky, v návaznosti na odvysílanou hru režisér Aleš Vrzák. Společně s ním mluvila slovesná dramaturgie Klára Novotná o „dramaloci z Dobříše“ s názvem Víc než Paříž aktuálně připravovaném pořadu, které si můžete na Vltavě poslechnout v pátek 29. ledna od 9:30 hodin.

Po půl jedenácté přijdou do svátečního studia Mozaiky „hudební panoramatici“, vltavští redaktoři, kteří pro vás připravují pestré hudební vysílání v různých formátech a rozsahu. Hosty ve vysílání z Redakce hudebního vysílání byli redaktor pro oblast klasické hudby Jindřich Bálek, Petr Veber, zodpovědný za program hudebního vysílání pro stanice Vltava a D-dur a operní publicistka Helena Havlíková.

03552987.jpeg

Tuto hodinu vysílání uzavřelo vzpomínání na dlouholetého spolupracovníka vltavské Mozaiky, publicistu Vladimíra Čecha, pravidelně informujícího o hudební scéně. Vladimír Čech zemřel 4. prosince 2015 ve věku nedožitých 72 let. Vzpomínkový článek si můžete přečíst na webu Mozaiky.

Čtěte také: „Vídeňský expert“ Vladimír Čech zemřel 4. prosince 2015 ve věku nedožitých 72 let

Spustit audio