Páteční Noční linka: Sladká dobrota

12. duben 2024

Noční linka dnes nese téma "Sladká dobrota". Zaměříme se na recepty a sdílení sladkých zážitků. Můžeme diskutovat o zdravějších alternativách sladkostí, o kulinářských experimentech a nezapomeňme ani na sladké tradice a oslavy, které jsou spojeny s oblíbenými dezerty.

Jaký je váš nejoblíbenější recept na domácí dezert?  Existuje ve vaší rodině nějaký speciální recept na sladkou dobrotu? Jaké jsou vaše vzpomínky spojené s tímto receptem? Máte nějaké neobvyklé ingredience, které rádi používáte ve sladkých receptech?

Jaké jsou oblíbené sladkosti ve vaší oblasti? Máte recepty, které jsou typické jen pro váš kraj? Jaké jsou vaše oblíbené recepty na sladké dobroty s nižším obsahem cukru nebo alternativními sladidly? Jaké sladkosti vám nejvíce připomínají vaše dětství? 

Svůj příběh zavolejte Jarce Barboříkové do zlínského studia Českého rozhlasu na telefonní číslo 731 800 900 nebo napište sem, přímo pod téma (rozhlas.cz/linka). K dispozici je také email linka@rozhlas.cz. Těším se na Vás!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.