Má Naty Hrychová opravdu potíže s matematikou? Další díl Starparády je tu

13. červenec 2019

Patnáctiletá talentovaná zpěvačka Naty Hrychová si s moderátorkou Klárkou Novákovou povídala o svých začátcích i o tom, koho ráda poslouchá. Skutečně má problémy s počty, jak o tom zpívá se svém hitu Moje matematika? A jak to má s láskou? Má už kluka? Dozvíte se ve speciálním letním díle naší Hitparády.

Zpívá odjakživa. Na první hodiny zpěvu začala chodit už ve třech letech! Neměla kvůli tomu problémy ve škole? Teď zrovna dokončila základku a po prázdninách začne na pražské konzervatoři studovat popový zpěv. Kdo ze slavných představitelů hudební scény ji teď nejvíc baví? Prozradíme, že ujíždí třeba na zpěvačce Billie Elish.

Naty toho ale prozradila daleko víc. Jako správná influencerka nám popovídala o svých aktivitách na sociálních sítích, kde ji sledují tísíce lidí. Zavzpomínala na nejzajímavější historky z natáčení videoklipů a prozradila, jak by vypadal její vlastní pořad v rádiu, kdyby nějaký měla. A samozřejmě nám taky na živo zazpívala. Tak si poslechntěte audio a koukněte na video.

Na další díl se můžete těšit zase v sobotu od 17:00. Naladit si nás můžete třeba tady.

autor: Redakce Rádia Junior

Více z pořadu

Víš o písničce, která by v naší hitparádě neměla chybět? Napiš nám! Každý týden jeden z tipů odměníme. Koho jsme vybrali se dozvíš ve vysílání Hitparády.

Pusť si video