Den otevřené dráhy se Zelenou vlnou!

15. říjen 2014 10:00

Přijeďte za námi 26. října 2014 oslavit 40 let Zelené vlny! Na brněnském Masarykově okruhu se bude poslední říjnovou neděli konat Den otevřené dráhy se Zelenou vlnou. Zveme srdečně všechny fanoušky Zelené vlny a obzvlášť naše Zpravodaje, pro které chystáme speciální soutěž. Vstup na akci je volný.

Na závěr sezóny se v neděli 26. října otevírá pro širokou veřejnost dráha motocyklového mistrovství světa. A na jaký program se můžete těšit?

Zajímavý a bohatý program pro širokou veřejnost

Připraveny pro vás budou jízdy veřejnosti, můžete se svézt v závodních autech na sedadle spolujezdce nebo si zajít na exkurzi s jedinečnou příležitostí nahlédnout do míst, odkud se řídí provoz na závodní dráze. Vyzkoušet si také můžete profesionální simulátor F1 a své řidičské schopnosti prověřit na kluzné nebo motokárové dráze.

Originální program si připravili také zástupci Jihomoravské Policie České republiky, kteří vám ukáží jak se řeší nehoda, na místě budou mít i psovody a vrtulník. Pojišťovna Generali poskytne simulátor nárazu, na kterém si můžete vyzkoušit jaké to je prožít dopravní nehodu. Pořádné cestářské rodeo předvedou silničáři, kteří jedno vozidlo vyhradí i pro vás. A nezapomeňte s sebou vzít děti. V sálu nad závodními boxy pro ně bude připravena dráha, na které si můžou vyzkoušet jízdu ve špičkových modelech aut; těm nejmenším pomůže zkušený instruktor.

Pro Zpravodaje Zelené vlny jsme připravili speciální soutěž

Jelikož víme, že naši Zpravodajové Zelené vlny jsou hraví, připravili jsme pro ně soutěž. Ta bude složena ze tří disciplín: 1. jízda na motokárách, 2. jízda na profesionálním simulátoru F1, 3. kluzná dráha se zkušenými instruktory HCT Dekra, a.s. Pět nejlepších soutěžících vyhraje odpolední svezení v závodních vozech s piloty týmů Mičánek Motorsport a Šenkýř Motorsport a vyzkouší si jaké to je sedět jako spolujezdec vedle opravdových profesionálů.

Zaujal vás program? Pokud jste náš Zpravodaj Zelené vlny a chcete se soutěže zúčastnit, vyplňte nezávaznou přihlášku k soutěži kliknutím zde.

A kde nás najdete? V neděli 26. října budeme mít před hlavní budovou umístěný stan Radiožurnálu. Registrovat k soutěži s vyzvednutím soutěžní kartičky se zde můžete od 10 hodin, a to v průběhu celého dopoledne. Nezapomeňte si s sebou vzít kartičku Zpravodaje Zelené vlny. Těšíme se na vás!

Podrobnější program Dne otevřené dráhy se Zelenou vlnou najdete také zde.

autor: min
Spustit audio