Horké léto na Zelené vlně: Děkujeme nejaktivnějším Zpravodajům

25. září 2017 13:00

Od 1. května do konce letošního léta naše call centrum přijalo celkem 19.523 telefonických hlášení o dopravních komplikacích. Děkujeme všem volajícím! Sedmi nejpilnějším Zpravodajům Zelené vlny posíláme pár pozorností.

Přestože letošní léto teplotní rekordy netrhalo, na silnicích a dálnicích rozhodně horko bylo. Komplikace způsobovala jak omezení, tak i střídání dovolenkových turnusů. Pokud se pak ve špičce stala nehoda v zúžení, zapeklitá dopravní situace byla na světě. Jako 16. srpna, kdy na D1 shořel kamion s melouny a dálnice byla dlouhé hodiny neprůjezdná v obou směrech.

Nejen to jsou chvíle, kdy jsme rádi, že máme vás, dopravní Zpravodaje Zelené vlny. To díky vám o řadě problémů víme už vzápětí poté, co se stanou. Nezřídka i dříve, než na místo dorazí policisté a záchranáři. Můžeme tak včas varovat ostatní řidiče.

Čtěte také

Dárky pro nejpilnější

Vděční jsme všem volajícím, i neregistrovaným. Každý hovor je důležitý. Pro nejaktivnější registrované Zpravodaje, kteří v průběhu května a celého léta vytočili číslo naší bezplatné linky 800 553 553 nejvícekrát, jsme nachystali jako již tradičně odměny.

1. místo: Martin Pšenička, Praha
Obrázková publikace Václav Zapadlík: Obrazy (přehled krásných kreseb a maleb historických automobilů) + knižní thriller Michael Žantovský: Ochlazení

Odměny pro Zpravodaje Zelené vlny

2. místo: Rostislav Kutěj, Klatovy
CD Tata Bojs a SOČR Live

3. místo: Ing. Petr Šesták, Brno
CD audiokniha Ben Aaronovitch: Řeky Londýna (fantasy)

4. místo: David Pátek, Hustopeče
CD audiokniha Jiří Stránský: Balada o pilotovi (historický)

5. místo: Bc. Radek Vondrák, Telč
Kniha – turistický průvodce Nízké Tatry

6. místo: Petr Kukučka, Praha
Kniha – turistický průvodce Severní Toskánsko

7. místo: Stanislav Houška, Jílové u Prahy
Kniha – turistický průvodce Dolní Rakousko

Navíc všichni ocenění získávají balíček užitečných pozorností od Zelené vlny: reflexní vestu, reflexní pásky, kšiltovku, sadu clon na boční okýnka, klíčenku a další drobnosti.

Pro Zpravodaje Zelené vlny máme řadu výhod. Nejen pravidelné odměny pro ty nejaktivnější. Jsou to také vstupy zdarma na nejrůznější motoristické, sportovní i kulturní akce. Nebo bonusy v síti čepacích stanic MOL, tedy u našeho nového partnera.

Pokud ještě nejste Zpravodajem Zelené vlny, stačí vyplnit registrační formulář. A jestliže už Zpravodajem ZV jste, pamatujte, že statistiky se počítají z telefonního čísla, které uvedete při registraci. Změny proto nezapomeňte hlásit prostřednictvím formuláře pro aktualizaci údajů.

autor: tva
Spustit audio