Odměnili jsme nejaktivnější za rok 2003 a v únoru

5. březen 2004 23:11

Uplynul další měsíc a to znamená, že jsme opět počítali a hodnotili telefonáty Zelených andělů. Pět z nich, kteří nám v podle dat z telefonní ústředny v únoru zavolali nejvíce informací o dopravě, tradičně odměníme drobnými dárky. Zároveň jsme bilancovali nejpilnější Zelené anděly za celý uplynulý rok.

Nejvíce informací na bezplatnou linku callcentra Českého rozhlasu a ABA v únoru zavolali tito Zelení andělé (v abecedním pořadí):

Oldřich Jurman, Praha 5
Pavel Rulc, Žďár u Mnichova Hradiště
Radek Schütz, Uherské Hradiště-Vésky
Tomáš Slaný, Praha 5
Martin Šaněk, Praha 10-Vršovice

Celkem jsme v únoru přijali 4687 telefonátů, z toho 1604 od registrovaných Zelených andělů. Informace o dopravě nám zavolalo 683 Zelených andělů.

Za celý loňský rok nám nejvíce dopravních informací poskytli a na drobné dárky od Českého rozhlasu a společnosti ABA se mohou těšit tito Zelení andělé (seřazeni podle aktivity):

Evžen Dvorský, Uničov
Jindřich Kalous , Nová Ves pod Pleší
Jaroslav Pomezný, Vimperk
Petr Dvořák, Praha 8
Aleš Doubek, Brno

V průběhu roku 2003 jste nám zavolali celkem 43.795 zpráv. Od 1744 aktivních Zelených andělů, což představuje 36,5 procenta všech registrovaných Zelených andělů, jsme přijali 14223 telefonátů. Na každého registrovaného připadají za uplynulý rok v průměru tři telefonáty.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

Nejaktivnější Zelené anděly vyhodnocujeme každý měsíc. Proto neváhejte a kdykoli se na našich silnicích či ulicích měst setkáte s nějakými dopravními problémy či komplikacemi, volejte 800 124 000. Už příště můžete být mezi oceněnými i vy.

autor: dka
Spustit audio