Odměňujeme červnové Zpravodaje ZV. Díky, že voláte i cestou na dovolenou

11. červenec 2018 11:16

Pravidelně oceňujeme nejaktivnější Zpravodaje Zelené vlny, kteří nám zavoláním na bezplatnou linku 800 553 553 pomáhají hledat lepší cestu. Tentokrát posíláme kšiltovky, hrníčky, pláštěnky, klíčenky...

V červnu začala sezóna dovolených. Nadmíru slunečné, parné počasí sice představovalo příslib příjemně stráveného volna, nejlépe někde vody. Ale během samotné cesty na prázdniny byl z pražícího slunce nadšený asi jen málokdo. Zvlášť pokud navíc uvízl v dlouhých kolonách. Těm se teď po celém Česku dá vyhnout jen stěží. Množství opravovaných silnic a dálnic je obrovské. Kolony se tvoří takříkajíc na každém rohu.

Horko se do značné míry podepisuje i na dopravní nehodovosti. Červen tak nebyl o moc klidnější než tragický květen. Počet nehod řešených policií opět překročil osm tisíc. Konkrétně se jich stalo 8.364 a vyžádaly si 45 obětí. Neplatilo přitom obvyklé pravidlo, že nejhorší jsou v tomto ohledu pátky. V červnu se nejvíce nehod stalo a nejvíce lidí přišlo při nehodách o život o nedělích.

Čtěte také

Varovat před nehodami a kolonami včas a co možná nejpřesněji nám pomáhají jak registrovaní Zpravodajové Zelené vlny, tak i příležitostní volající. V průběhu června jsme takových volání napočítali 4.717. Za všechna děkujeme! A z nejčastěji volajících tentokrát odměňujeme tuto trojici:

Stanislav Houška, Jílové u Prahy
Vratislav Čabla, Vyškov
Pavel Kahún, Letkovice

Zelená vlna: Dárkové předměty

Pánům posíláme každému slušivou kšiltovku, cestovní pláštěnku ve skladném balení, hrníček a klíčenku Zelené vlny.

Kromě pravidelných odměn máme pro Zpravodaje i další výhody, jako je bonus v síti čepacích stanic MOL, tedy u našeho partnera.

Jestliže ještě nejste Zpravodajem Zelené vlny, stačí vyplnit registrační formulář. A pokud už Zpravodajem ZV jste, pamatujte, že statistiky se počítají z telefonního čísla, které uvedete při registraci. Případné změny proto hlaste prostřednictvím formuláře pro aktualizaci údajů.

Pokud se chystáte na prázdninové cestování, buďte za volantem opatrní. Nezapomínejte na dostatečný odpočinek a průběžné přestávky, odpovídající přísun vhodných tekutin, přiměřené užití klimatizace. Ať se nám v pořádku vrátíte. A laďte Zelenou vlnu Radiožurnálu.

Spustit audio