Odměňujeme říjnové Zpravodaje

3. listopad 2017 13:30

Podzim se blíží a znát je to i na silnicích. Jsme proto rádi, že nám stále voláte vaše poznatky z cest na bezplatnou infolinku 800 553 553. Naši operátoři jsou vám k dispozici 24 hodin denně. Aktivní zpravodaje pravidelně odměňujeme, proto jsme pro vás připravili statistiky za říjen a pro 3 z vás také drobné ceny.

V říjnu jste nám zavolali celkem 5602x a přispěli tak velkou mírou do vysílání Zelené vlny. Z nejaktivnějších říjnových Zpravodajů Zelené vlny tentokrát posíláme poděkování:

Václav Hudec, Čáslav
Zdenko Vanát, Obříství
Martin Staněk, Praha

Aby nezmokli, byli dobře vidět a nezaskočily je první námrazy na autě, pošleme jim podzimní výbavu od Zelené vlny. Těšit se mohou na deštník, reflexní vestu, reflexní pásek, tričko, škrabku na led s rukavicí a klíčenku.

Čtěte také

Pro Zpravodaje Zelené vlny máme řadu výhod. Nejen pravidelné odměny pro ty nejaktivnější. Jsou to také vstupy zdarma na nejrůznější motoristické, sportovní i kulturní akce. Nebo bonusy v síti čepacích stanic MOL, tedy u našeho nového partnera.

Pokud ještě nejste Zpravodajem Zelené vlny, stačí vyplnit registrační formulář. A jestliže už Zpravodajem ZV jste, pamatujte, že statistiky se počítají z telefonního čísla, které uvedete při registraci. Změny proto nezapomeňte hlásit prostřednictvím formuláře pro aktualizaci údajů.

autor: tva
Spustit audio