Zdravá snídaně

Recept pro dnešní den od šéfkuchaře Kolkovny Martina Faltuse

Ingredience:

  • 50g sušených jablek
  • 20g sójové mouky
  • 40g pšeničného šrotu 
  • 1 pomeranč 
  • 30g arašídů

Postup:

  • Sušená jablka necháme asi 10 minut bobtnat ve vroucí vodě
  • Po vychladnutí a okapání přidáme zbylé přísady (pšeničný šrot, arašídy a sójovou mouku)
  • Dobře promícháme, přidáme čerstvě vymačkanou šťávu z pomeranče
  • Necháme přes noc odležet
autor: Denisa Jeřábková

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.