Zdravá snídaně
Recept pro dnešní den od šéfkuchaře Kolkovny Martina Faltuse
Ingredience:
- 50g sušených jablek
- 20g sójové mouky
- 40g pšeničného šrotu
- 1 pomeranč
- 30g arašídů
Postup:
- Sušená jablka necháme asi 10 minut bobtnat ve vroucí vodě
- Po vychladnutí a okapání přidáme zbylé přísady (pšeničný šrot, arašídy a sójovou mouku)
- Dobře promícháme, přidáme čerstvě vymačkanou šťávu z pomeranče
- Necháme přes noc odležet
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.