Slovan chce poděkovat fanouškům, vstupenka na utkání s Brnem stojí 10 korun

5. březen 2014

Navštívit zápas české nejvyšší fotbalové ligy a nezaplatit přitom za vstupenku víc než 10 korun, to je dnes skutečně rarita. Přesto máte v pátek šanci vidět utkání Gambrinus ligy mezi Libercem a Brnem právě za symbolickou desetikorunu. Vedení Slovanu chce tímto krokem poděkovat věrným fanouškům a přilákat na tribuny stadionu U Nisy více diváků.

Fotbal se hraje pro lidi, říká se často, a tak mužstva potřebují podporu diváků. Slovan Liberec ji má, vedení severočeského celku proto udělalo vůči svým příznivcům vstřícné gesto.

„Vedení našeho klubu se rozhodlo, že na utkání 19. kola Gambrinus ligy, ve kterém na stadion U Nisy přijede Zbrojovka Brno, uděláme jednotné vstupné na všechny tribuny, a to ve výši 10 korun,“ vysvětluje Lukáš Váňa, tiskový mluvčí libereckého klubu, který si očividně uvědomuje, jak důležitá je pro mužstvo podpora fanoušků.

„Je to od nás takové poděkování věrným fanouškům, kteří chodí pravidelně na fotbal a podporují nás, ať už hrajeme Gambrinus ligu nebo evropské poháry. Tímto jim chceme poděkovat, ta desetikoruna je proto, aby měl každý svoje místo.“

Skutečně neobvykle nízká cena vstupenky má navíc přilákat více fotbalových fanoušků a zajistit domácímu výběru v souboji s Brnem co nejlepší atmosféru.

„Slibujeme si od toho, že lidé přijdou, protože vidět Gambrinus ligu za 10 korun, to je, myslím si, dobrá nabídka. Věříme proto, že fanoušci přijdou v hojnějším počtu.“

„Necháme se překvapit. Ať fanoušci ukážou, jestli mají rádi fotbal. Navíc je to na podporu mládežnického fotbalu ve Slovanu,“ doplňuje Lukáše Váňu ředitel klubu Libor Kleibl s tím, že vybrané peníze na vstupném budou určeny mládežnickým výběrům Slovanu.

autor: David Nyč
Spustit audio