Ledový salát s pošírovaným vajíčkem
Recept pro dnešní den od šéfkuchaře Hotelu Aria Davida Šaška.
Ingredience:
- ledový salát
- vejce
- rajčata
- olivový olej
- slanina
- hořčicový dresing
- mořská sůl
- čerstvě mletý pepř
Postup:
- Ledový salát nakrájíme na plátky silné asi 4 cm, přelijeme hořčicovým dresinkem a olivovým olejem
- Pak na něj položíme rajčata na tenké plátky, opečené plátky slaniny a nakonec čerstvě pošírované vajíčko
- Před podáváním ještě vajíčko posypeme kvalitní mořskou solí a čerstvě mletým černým pepřem
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka