Karlovarské mezinárodní letiště chystá den otevřených dveří

6. červen 2014

U příležitosti desetiletého výroční převedení mezinárodního letiště v Karlových Varech do majetku Karlovarského kraje se přesně za 14 dní, v pátek 20. června od 10 do 19 hodin uskuteční Den otevřených dveří.

Návštěvníci si budou moci prohlédnout všechny prostory terminálu včetně letištní techniky, budou se moci seznámit s historií, současností i rozvojovými plány letiště.

Součástí dne otevřených dveří budou i pravidelné informační prezentace, kde se lidé mohou zeptat na vše, co je ve vztahu k fungování letiště zajímá. Pro karlovarské letiště znamenal převod majetku do vlastnictví kraje v roce 2004 významný rozvojový impulz.

„Rádi bychom touto cestou pozvali všechny zájemce k návštěvě letiště, kde si budou moci prohlédnout veškeré prostory, které jinak zůstávají pro veřejnost nepřístupné. Dále techniku, se kterou letiště zabezpečuje odbavení letadel, hasičskou a záchranářskou techniku, ale i výstavu, na které se návštěvníci dozvědí zajímavé informace jak z historie letiště, tak z jeho současnosti a plány rozvoje do budoucna,“ upřesnil marketingový manažer letiště Radek Zábranský.

Informace o programu dne otevřených dveří budou k dispozici na webových stránkách letiště.

autor: Radim Jehlík
Spustit audio