Snažím se to neřešit, nepřipouští si Hertl otázky, proč mu to v NHL letos tak nepálí

Tomáš Hertl zatím v letošním ročníku NHL zůstává za očekáváním těch fanoušků, kteří čekali, že do zámořské soutěže vletí ve velkém stylu a zase bude hvězdou první velikosti. Aktuálním slabším herním rozpoložením se talentovaný útočník snaží nezabývat.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Střelecké trápení Tomáš Hertl ukončil v sobotním zápase s New York Islanders

Střelecké trápení Tomáš Hertl ukončil v sobotním zápase s New York Islanders | Zdroj: Reuters

Dvacetiletý cent se snaží oprostit se od toho, že body nepřibývají tak rychle, jak by si fandové přáli. Lehké to určitě není. Hertl je letos středem zájmu českých médií, na dálku ho zpovídá rozhlas i noviny.

Otázky na to, proč to nejde, se logicky opakují. Psychika Tomáše Hertla tím prý ale netrpí.

Přehrát

00:00 / 00:00

Tomáš Hertl se zájmem médií snaží nezabývat

„Snažím se to neřešit. Když přijde otázka, tak odpovím, jak to je. Dále už to neřeším,“ vysvětluje.

V rámci odpočinku si Hertl může spravit chuť alespoň u zápasů svého bývalého týmu, pražské Slavie.

„Slavii jsem teď sledoval. Jsem rád, že v derby vyhráli poté, co skórovali v posledních 40 vteřinách. Doufám, že formu udrží a pojedou dál,“ přeje si.

A protože má Tomáš Hertl mezi slávisty dál i kamarády, nejsou novináři jediní, kdo se ho ptá na jeho momentální pohodu. Nejčastěji je v kontaktu s Dominikem Furchem.

„Nejde se nebavit o hokeji. I když si řekneme, že se o hokeji bavit nebudeme, tak se vždycky zeptáme, jak se daří a jak se vede,“ přiznává.

Slavia se v posledních dnech zvedla a Tomáš Hertl by si jistě přál, aby se také on s kamarády mohl příště bavit o tom, že i on sám najel na povedenější vlnu. Nakročit k tomu může poprvé 6. listopadu, kdy San José přivítá Vancouver.

Tomáš Lörincz Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme