Fotoreport: Téměř 2000 lidí si užilo Den otevřených dveří Českého rozhlasu

17. říjen 2016

Letošní Den otevřených dveří Českého rozhlasu nabídl komentované prohlídky i bohatý doprovodný program. V sobotu 15. října přilákal návštěvníky do komplexu rozhlasových budov na pražských Vinohradech. Novinkou byl rozšířený doprovodný program o hudební scénu v Balbínově ulici. Během celého dne přišlo skoro 2000 lidí.

Komentovanou prohlídku s průvodci absolvovalo 1200 lidí, několik dalších stovek si užilo doprovodný program. Ten byl připraven ve studiích 1, 2, Radiu Wave i Galerii Vinohradská 12. Před budovou tentokrát vysílala stanice Radiožurnál ze stříbrného R-streamu. Ulice Balbínova patřila hudbě, ale také Zelené vlně a rozhlasové technice.

Na otevřené scéně se vystřídalo odpoledne několik interpretů. Za Rádio Junior vystoupili Jana Rychterová a Petr Ševčík, dále se představili Pandoo, Marek Ztracený, VR/NOBODY. Velký úspěch sklidila u návštěvníků oblíbená zpěvačka Jana Kirschner.

Lidé se v průběhu celého dne zajímali především o zákulisí příprav vysílání a setkání s oblíbenými moderátory. Každá stanice nabídla pestrý program. Děkujeme všem návštěvníkům a těšíme se na další ročník.

Spustit audio