Proč Mourinho není frajer

Islandská sopka, která nedávno vypustila svůj popel nad Evropu učinila letošní ročník Ligy mistrů do jisté míry neregulérním. Napravit to mohl muž, který tím zároveň mohl potvrdit svou přezdívku - portugalský kouč Interu Milán José Mourinho. Neučinil tak.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Liga mistrů

Liga mistrů | Foto: UEFA

Sopka dýmala, letadla nad Evropou nelétala, fotbalisté Barcelony kvůli tomu jeli do Milána dva dny autobusem a první semifinále Ligy mistrů tam s Interem prohráli 1:3. Do jaké míry ovlivnilo výkon hostů zdlouhavé cestování, je diskutabilní a těžko měřitelné.
Ale nabízela se možnost, jak Inter mohl předejít hlasům o tom, že jim k případnému postupu do finále Ligy mistrů po 38 letech pomohly rozmary přírody.

To kdyby trenér José Mourinho v souladu se svou přezdívkou "The Special One", tedy "Pan Výjimečný" zavelel, že se autobusem dopraví také jeho tým do Barcelony, aby měla obě mužstva před utkáním venku stejné podmínky. Jenže Mourinho to neudělal.

Přehrát

00:00 / 00:00

Proč Mourinho není frajer


„Je blízko finále Ligy mistrů. Myslím, že Inter tam nebyl strašně dlouho. Mourinho je typ trenéra, nechci říct ješitný, ale má rád trochu té slávy a rozruchu. Tak by asi v rámci fair play necestovali taxíky, autobusem nebo vlakem,“ chápe jeho český kolega Vladimír Táborský.


Škoda, ve hře bude dnes večer na Nou Campu sice hodně, ale tím spíš by tohle furiantství vyniklo a k Mourinhově pověsti by se i tak nějak hodilo.

Jan Kaliba, Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme