Česká republika bude hostit hokejové mistrovství světa 2015

Do České republiky se v roce 2015 vrátí mistrovství světa v ledním hokeji. Rozhodla o tom volba kongresu Mezinárodní hokejové federace v Kolíně nad Rýnem. Česká kandidatura porazila ukrajinskou v poměru 84:22.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

ČSLH

ČSLH

Už před jednáním kongresu podle prezidenta Českého svazu ledního hokeje měla Česká republika obrovskou šanci pořadatelství získat, a to se také potvrdilo. Náš svaz ještě před třemi lety neuspěl při kandidatuře na rok 2013. O rok později nebyl o šampionát zájem. To proto, že bude v olympijském roce.

Přehrát

00:00 / 00:00

Česká republika bude hostit hokejové mistrovství světa 2015

Naposledy se přitom mistrovství světa v Praze a Ostravě uskutečnilo v roce 2004. Stejná města přicházejí v úvahu také tentokrát. Organizátoři počítají se ziskem pěti miliónů franků, tedy přibližně jedenadevadesáti milionů korun.

Pavel Petr, Martin Hlucháň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme