Hokejisté Chicaga získali Stanleyův pohár

Hokejisté Chicaga se po devětačtyřiceti letech radují ze zisku Stanley Cupu. V šestém utkání finálové série jako první dokázali vyhrát na ledě soupeře, Philadelphii porazili 4:3 v prodloužení a celou sérii pro sebe získali poměrem 4:2.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hráči Chicaga se radují po zisku Stanley cupu

Hráči Chicaga se radují po zisku Stanley cupu | Zdroj: ČTK

Chicago bylo po celý zápas aktivnější, ve všech třech třetinách svého soupeře přestřílelo a šlo za splněním svého snu s větším klidem a suverenitou, než Philadelphia za nadějí.

Flyers sice v polovině zápasu vedli 2:1 a čtyři minuty před koncem se jim ještě povedlo vyrovnat na 3:3, po čtyřech minutách nastavení ale rozhodl svým desátým gólem v play-off Patrick Kane.

Philadelphia prohrála ve vyřazovacích bojích doma teprve podruhé, tahle porážka je ale hodně nepříjemná - Flyers po ní musí gratulovat soupeři, který dotáhl snažení v sezóně až na samotný vrchol.

Igor Maňour, Tomáš Lörincz Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme